Over Ons

Wie zijn wij, en waarom werken we samen? 

Ronald Gabel

Ronald is sinds 1996 werkzaam binnen het Amsterdam UMC in diverse leidinggevende / managementfuncties. Hij richt zich bij voorkeur op de menskant van organisaties en binnen teams. Wat dat inhoudt? Het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap in combinatie met continue zelfontwikkeling en -reflectie. Tegen de stroom inzwemmen is soms lastig, soms leuk  maar bovenal onvermijdelijk, want dat hoort bij hem als niet-doorsnee manager. Naast zijn gewone baan heeft hij de afgelopen jaren oplaadweekenden voor ouders begeleid. Van daaruit is het idee ontstaan voor soortgelijke weekenden voor mannen. In samenwerking met Jolanda heeft hij hier vorm aan gegeven. Verbinden, vertrouwen en loslaten, in combinatie met ruimte en tijd. Langzame oplossingen, subtiel laagjes afpellen. Alles wat je nodig hebt blijkt al in jezelf te zitten. Ronald heeft net als velen met hem, niet alles in het leven cadeau gekregen. Zijn pijnlijke en mooie ervaringen, hoge pieken en diepe dalen hebben hem gemaakt tot wie hij nu is. 

JOlanda Snel

Jolanda Snel is (neuro)psycholoog met brede ervaring in de GGZ, en diverse soorten nascholing. Daarnaast studeert ze momenteel haptonomie. Dit maakt dat ze naar de mens kan kijken als geheel, zowel biologisch/lichamelijk, psychologisch als sociaal. Een stuk verder dus dan de gebaande GGZ kaders en protocollen, zonder zweverig te worden. Nuchter, betrokken, openminded, ervaren, warm en pragmatisch. Ze heeft zelf ook de nodige uren 'in die stoel' gezeten, dus niet alleen boekenwijsheid bij haar. Op en top vrouw, maar ze spreekt ook vloeiend 'mans'. Ze heeft haar eigen praktijk in Doorn. Haar expertise en behandelervaring vullen die van Ronald mooi aan, en vice versa. Samenwerking lag dus eigenlijk al snel voor de hand, en nu hebben zij hun krachten gebundeld om dit mannenweekend sterk neer te zetten. Hier lees je meer over Jolanda, haar visie en haar praktijk.  

Tot 15 december vroegboekkorting!


11-12 januari 2019, Landgoed Samaya, Werkhoven

Je verblijft een weekend lang in de sfeer van dit voormalig klooster, waar het je aan niets zal ontbreken. In het programma onder andere heerlijk eten, veel vrije tijd, de nodige activiteiten met enig ongemak (hoort bij groei!), bier, ballen, humor en veel comfort.

Inclusief:
* Ontvangst met koffie/thee en koek
* Elke dag onbeperkt koffie/thee/koekjes
* 1 x ontbijtbuffet
* 2 x biologisch vegetarisch lunchbuffet met soep en salade,
* Diverse soorten brood, luxe broodjes, diverse kazen en een keuze aan hartig en zoet beleg.
* 1x bier en bietenballen avond
* 1x een uitgebreid vegetarisch diner van 2-gangen bestaande uit vijf verschillende gerechten en een dessert
* 1 x logies op 1 persoonskamer

Samaya werkt met biologische, vegetarische voeding. Heb je specifieke dieetwensen? Laat het ons weten.

Totaal kosten voor het hele weekend:
Tot 15 dec vroegboekkorting! 525 inc btw
Na 15 dec 595 inc btw

Klik op onderstaande knop om je in te schrijven.